Dakwerker Ganshoren

Dakwerken Ganshoren

Nieuw Dak Ganshoren
Professionele dakwerken Ganshoren. Voor nieuw dak en dak reparatie.

Onze dakwerkers in Ganshoren hebben ervaring in dakwerken in Ganshoren en ver daar buiten. Zo kunnen zij enkele dakpannen vervangen op hellende daken, maar ook PVC, EPDM of bitumen dakbedekking in Ganshoren leggen. Ook geven wij advies over wat de beste oplossing is voor uw reparatie of een nieuw dak. Zodra u een betrouwbaar, betaalbaar en vakkundig bedrijf zoek voor dakwerken in Ganshoren, dan zijn wij de beste keuze om uw dakbedekking in Ganshoren te verzorgen! Neem vrijblijvend contact op!

  • Ervaren dakwerkers
  • Betrouwbaar en betaalbaar
  • Vakkundig en vrijblijvend advies

Wanneer u onze dakwerkers in Ganshoren uw nieuwe dakwerken in Ganshoren laat plaatsen, verzekert u uzelf ervan dat dit vakkundig zal worden gedaan. Uiteraard verzorgen wij dakbedekkingen ook ver buiten Ganshoren. Voordat onze dakwerker in Ganshoren aan de slag gaat, zal hij eerst een dakinspectie uitvoeren. Hierdoor weet hij precies welke dakbedekking in Ganshoren geschikt is en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd. Op basis daarvan informeert hij u over de kosten en hoe lang de werkzaamheden zullen gaan duren.

Bitumen dakbedekking Ganshoren
Voor- en nadelen bitumen dakbedekking Ganshoren voor platte daken.

Voor platte daken is bitumen de meest gebruikte dakbedekking in Ganshoren. Hoewel andere dakwerken in Ganshoren komen natuurlijk ook voorkomen, is dit teerachtige materiaal op een plat dak vaak de beste oplossing. Het is betaalbaar en zodra het is afgekoeld, enorm sterk en duurzaam. Een bitumen dakbedekking gaat doorgaans 20 jaar mee en is bestand tegen de meeste weersomstandigheden. UV-stralen hebben echter wel effect op de levensduur. Dit is op te lossen door grind of kiezels op de bitumenlaag te plaatsen.

  • Betaalbare dakbedekking
  • Levensduur van ongeveer 20 jaar
  • Bestand tegen de weersomstandigheden

Door onze ervaring in dakwerken in Ganshoren leggen wij een nieuw dak altijd met dakbedekkingsmaterialen die het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie. Zo is bitumen minder geschikt voor hellende daken. Voor een hellend dak adviseren wij meestal dakpannen. Als u wilt investeren in een groen dak, of u wilt dit in een later stadium laten leggen, dan raden wij doorgaans aan om een nieuw dak met EPDM-bedekking te laten plaatsen. Dit materiaal gaat namelijk zo’n 40 jaar mee.

Daklekkage Ganshoren
Één adres voor uw daklekkage Ganshoren en dak reparatie in uw regio.

Bij daklekkage in Ganshoren en bij dakwerken in Ganshoren hebt u maar één adres nodig. Dat van ons! Wij zijn uw snelle redder in nood als uw dak stuk is. Of er nu een gat in het dak is gekomen of dat er sprake is van achterstallig onderhoud, Het dak herstellen of het dak vernieuwen is iets dat wij in Ganshoren en in andere plaatsen, veel hebben mogen doen. Wij hebben jarenlange ervaring in nagenoeg alle voorkomende dakwerken in Ganshoren.

Dakreparatie Ganshoren
Dak vernieuwen Ganshoren of dakreparatie? Wij helpen u vakkundig!
Een dakreparatie vereist altijd vakmanschap en ervaring. Een dak herstellen of dakpannen vervangen kan namelijk meer werk blijken dan aanvankelijk werd gedacht. Dat is ook de reden waarom wij altijd een dakinspectie uitvoeren voordat we nieuwe dakbedekking leggen. Wij hebben veel ervaring in daken vernieuwen en iedere dakreparatie in Ganshoren kan rekenen op 100% vakmanschap. Dit geldt uiteraard ook bij dak vernieuwen of dakpannen vervangen in Ganshoren. Altijd!

Loden dakgoten – Platte daken – Dakrenovaties – Zinken dakgoten – Dakwerken – Dakgoten – Dakkoepels – Dakramen – Hellende daken – Dakherstellingen – Dak Isoleren – Koperen dakgoten – Roofing

LakenSchaarbeekEtterbeekElseneSint-GillisAnderlechtSint-Jans-MolenbeekKoekelbergSint-Agatha-BerchemGanshorenJetteNeder-over-HeembeekHarenEvereSint-Pieters-WoluweOudergemWatermaal-BosvoordeUkkelVorstSint-Lambrechts-WoluweSint-Joost-ten-Node

Call Now Button