Dakwerken Temse

Dakwerken Temse

Nieuw Dak Temse
Dakwerken in Temse en omstreken? Wij staan tot uw beschikking!

Een nieuw dak gaat ongeveer 20 jaar mee. Het kan echter voorkomen dat dakpannen binnen deze tijd beschadigen of dat er plaatsen op platte daken ontstaan waar de bedekking slijtage vertoond. Dakwerken Temse hersteld deze mankementen op professionele manier. Door onze dakwerker Temse in te schakelen bent u verzekerd van kwaliteit en goed advies. Ook leveren wij nieuwe daken met duurzame materialen. Zo hebben daken van PVC en EPDM doorgaans een langere levensduur. Wij adviseren, repareren en leggen dakwerken Temse.

  • Professionele dakreparatie
  • Betaalbare daken van duurzame materialen
  • Goed en gedegen advies van ervaren dakwerkers

Wilt u een nieuw dak wilt met dakpannen of een ander duurzamer materiaal zoals bijvoorbeeld PVC? Voor dakwerken Temse en omstreken hoeft u niet verder te zoeken naar een kundige dakwerker Temse. Wij leggen uw dakbedekking Temse op hellende daken en platte daken. Kiest u dakbedekking Temse voor EPDM? Dan kun u zelfs in een later stadium ook kiezen voor een groen dak. Dat is nog duurzamer. Wij geven u graag advies over het nieuwe dak of over een dakreparatie.

Bitumen dakbedekking Temse
Met bitumen dakbedekking Temse is uw dak jarenlang beschermd!

De meeste platte daken worden gelegd met bitumen. Dit is een sterke en duurzame dakbedekking die wordt gewonnen uit aardolie. Door verhitting wordt dit materiaal zacht en krijgt het een grote kleefkracht. Zodra het is afgekoeld wordt het hard en vormt het een beschermende en waterdichte dakbedekking. In platte daken zijn dakwerken Temse meestal van bitumen. Dit materiaal is betaalbaar, gaat ongeveer 20 jaar mee en biedt een uitstekende bescherming. Bitumen kan zelfs vaak over een bestaande bedekking Temse worden geplaatst.

  • Sterk en duurzaam materiaal
  • Betaalbare dakbedekking voor plat dak
  • Meestal mogelijk over bestaande bitumen dakbedekking

Voor dakwerken Temse is er ruime keuze aan roofing. Het maakt natuurlijk uit wat voor soort dak u hebt. Zo wordt er voor hellende daken meestal dakpannen gebruikt. Ook daar kunt u ons voor benaderen. U mag er op rekenen dat wij alle soorten dakbedekking Temse en omstreken kunnen plaatsen. Wij helpen u bij uw keuze van dakwerken Temse, informeren u over de voor- en eventuele nadelen en spreken een scherpe prijs met u af. Alles duidelijk, eerlijk en vertrouwd.

dak Lekkage Temse
Daklekkage Temse en omgeving? Wij repareren snel en vakkundig!

Barre weersomstandigheden, achterstallig onderhoud of een gat in het dak door andere invloeden? Allemaal heel vervelend en mogelijke oorzaken voor een daklekkage Temse. Schakel ons in voor dakreparatie Temse. Wij kunnen uw dak herstellen of uw dak vernieuwen. Dit ligt aan de mate waarin uw is beschadigd. U kunt rekenen op eerlijk advies en vakkundig dak herstel in Temse en ver daar buiten. Voor andere dakwerken Temse, bijvoorbeeld dak vernieuwing of dakinspectie, bent u bij ons op het juiste adres.

Dak reparatie Temse
Hét adres voor dak herstellen of dakpannen vervangen Temse

Uw zoektocht naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf in dakwerken Temse is tot een eind gekomen. Wij zijn een allround dakbedrijf en gespecialiseerd in dakpannen vervangen Temse of een geheel dak vernieuwen Temse. Dus is uw dak stuk en heeft u nu hulp nodig? Wij kunnen snel een nieuw dak plaatsen of leggen nieuwe dakpannen op uw dak. Met een duidelijk plan die wij vooraf met u bespreken zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Overzichtelijk en transparant.

Loden dakgoten – Platte daken – Dakrenovaties – Zinken dakgoten – Dakwerken – Dakgoten – Dakkoepels – Dakramen – Hellende daken – Dakherstellingen – Dak Isoleren – Koperen dakgoten – Roofing

Call Now Button